Krachtfactor

Teambuildingsworkshops

Is jouw afdeling echt op zoek naar de verbinding?  Kies voor een teambuildingsworkshop waar je een informele ongedwongen setting samen aan de slag kunt. Laad je inspireren en laad jezelf weer fysiek en mentaal op door een actieve, creatieve of inspirerende workshop. 

VR-bril virtual reality VR-experience workshop gamen met VR

Op deze pagina vind je het aanbod aan creatieve en ontwikkelworkshops. Denk bijvoorbeeld aan het samen werken aan een schilderij of een introductie in mindfulness als team. Wil je eerst vergaderen in een van onze vergaderzalen? Uiteraard kan dat ook. We sluiten de dag af met een borrel bij de vuurkorf met heerlijke bitterballen of mediterrane hapjes. Zet jezelf aan een van de lange tafels onder de bomen en geniet! Een aftermovie laten maken van je teambuilding? Mail of bel gerust en vraag naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk: Mix & Match. Klik hieronder en kijk hoe het werkt.

Actieve clinics in de buitenlucht & ontdek je creatieve kant

Klimaatimpact

1/2 dag

Min. 6

Klimaatverandering?! Help ik wil er wat mee maar waar begin ik? In deze workshop krijg je snel veel inzichten en handvatten waarmee je verder kunt. 

VR-experience

1/2 dag

Min. 6

Vergeet de wereld om je heen en stap in een hele andere. Bijvoorbeeld in de ISS en maak mee wat astronauten meemaken. Of ga virtueel paintballen met je collega’s. En heb je weleens gedanst met een alien. Met VR kan alles. 

Suppen

1/2 dag

Min. 6

Suppen is helemaal hot en overgewaaid uit Hawaii. En iedereen kan het in een uur. En wat is er mooier dan op de historische Vecht te suppen. 

Fietstocht lands de Vecht

1/2 dag

Min. 6

Maak eens een leuke fietstocht langs de eeuwenoude Vecht. Bekijk talloze buitenplaatsen die allemaal langs de Vecht staan, zoals Goudestein in Maarssen en kasteel Nyenrode. Genoeg gefietst, neem de fietsboot weer terug. 

Schilderen

1/2 dag

Min. 6

Schilderen: iedereen kan het. Zeker met deze creatieve workshop schilderen onder stap-voor-stap begeleiding van een deskundige.

Een perfect creatief uitje voor alle leeftijden. En voor elke gelegenheid: 

Theater & zang

1 dag

Min. 6

Acteren is meer dan leuk!
Wil jij nog meer stralen?
Ervaar jij het spreken in het openbaar als spannend?
Zing je onder de douche of in de auto maar wil je ook plezier beleven door het groepsgewijs zingen met anderen? Want, ook samen zingen is meer dan leuk. Door middel van improvisatie oefeningen toe te passen op basis van LED (Lef, Emotie, Durf) werken we ook aan de juiste lichaamshouding voor het publiekgericht leren ‘spelen’ en zingen.

Vloggen voor bedrijven

1 dag

Min. 6

Wil je zelf aan de slag met video? Of wil je dat mensen in jouw organisatie zelf video’s gaan maken? Kies dan voor een dagtraining video maken. We leren je in 1 dag, het bedenken van een concept, het opnemen van een video en monteren van de video met een telefoon.

Polsstokspringen

1/2 dag

Min. 6

Beleef de natuur van de Hollandse Waterlinie met de Polderwachter. De polderwachter is een wandelend kunstwerk en vertelt verhalen. Hij maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. 

Mindfulness

1/2 dag

Min. 6

Wil je jouw impact op je organisatie vergroten? Of ben je juist op zoek naar meer balans in je leven?


Heb je het gevoel dat je teveel ‘geleefd wordt’? Ontdek wat mindfulness voor jou kan doen om meer in het hier en nu te staan. Doe mee met de workshop minfulness. 

Workshop schrijven

1 dag

Min. 6

Wil je jezelf en je teamgenoten beter leren kennen én spelenderwijs je schrijfstijl verbeteren? Maak dan de Reis van de Held.

Winterdippen

1/2 dag

Min. 6

Ga de komende winter het avontuur aan en ontdek de kracht van koud water. Geniet van de natuur en ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen.

In de training leer je op een ontspannen manier het koude water te omarmen. Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt.