Krachtfactor

Olga Leever

Workshop schrijven: De reis van de held!

Beschrijving workshop

Wil je jezelf en je teamgenoten beter leren kennen én spelenderwijs je schrijfstijl verbeteren? Maak dan de Reis van de Held!  In deze workshop schrijf je drie zelfgekozen scènes van een script of verhaal schrijven. Feit of fictie: de keus is aan jou.

Ilias en Odyssee, de Bijbel, 50 Shades of Grey of jouw favoriete Netflix-serie: ze zijn allemaal opgebouwd volgens het principe van één oud oerverhaal. En dat is de Reis van de Held van Joseph Campbell. Deze reis bestaat uit twaalf stappen. Tijdens de workshop beschrijven we drie van deze stappen uit jouw eigen verhaal.

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Olga Leever

Trainer

Olga Leever schrijft teksten die lekker lezen en leert anderen helder & aantrekkelijk schrijven. Haar workshops en trainingen zijn afwisselend met veel vaart en humor. En altijd gericht op de praktijk. Olga werkt veel in de bouw en techniek, voor overheden en het mkb. Ze heeft ruim 20 jaar trainerservaring.

 

Tevreden klanten

Omgevingsdienst Utrecht, ZZP Platform, Vereniging Voor Credit Management, Parkmanagement Lage Weide

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.