Krachtfactor

Aly Grelling

Workshop schilderen

Beschrijving workshop

Schilderen: iedereen kan het. Zeker met deze creatieve workshop schilderen
onder stap-voor-stap begeleiding van een deskundige.
Een perfect creatief uitje als teambuilding.

Schilderen: iedereen kan het! Zeker met deze creatieve workshop schilderen onder stap-voor-stap begeleiding van een deskundige kunstenaar. Een perfect teamuitje!
 
 
Optie 1.
Elke workshop heeft één thema. Deze mogen jullie zelf kiezen uit een breed assortiment zoals dieren, dikke vriendinnen, steden of bloemen. Er zijn ook thema’s speciaal voor mannen. In elk geval gaat iedereen naar huis met een mooi schilderij.
 
Optie 2.
Het is ook mogelijk om gezamenlijk aan één groot schilderij te werken. Iedereen maakt dan een paneel en alle panelen samen vormen één geheel (zie foto’s). Leuk als kado voor iemand die afscheid neemt of om op kantoor te hangen als blijvende herinnering aan de workshop!
 

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Aly Grelling

Trainer

Veelzijdig kunstenares Aly Grelling maakt autonoom werk binnen de disciplines schilderen, grafiek en fotografie.
Terugkerende thema’s in haar vaak monumentale kunst zijn het lichaam en de oerkrachten en -driften van de mens.
Kruisbestuivingen tussen de verschillende disciplines resulteren regelmatig in nieuw werk, originele ideeën en bijzondere uitvoeringen van haar ‘circle of life’ thema. 

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.