Jouw Krachtfactor in webdesign

Wil je een nieuwe website laten maken? Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden WordPress-websites voor het MKB.  In overleg met jou maken we een uniek ontwerp dat aansluit bij de huisstijl, mobielvriendelijk is en goed vindbaar in de zoekmachines. Zodat jouw bedrijf meer online succes behaalt.

Webdesign: altijd op maat en SEO-proof

Wil je een nieuwe website? Of is de website van jouw organisatie verouderd, niet geschikt voor mobiel of toe aan een nieuw design? Wij bieden professionele WordPress websiteontwikkeling en webdesign. Altijd op maat én op zo’n manier dat jullie de site zelf kunnen beheren. Je nieuwe website is SEO-proof: technisch is de site zoekmachinevriendelijk ingericht. Gecomprimeerde scripts en afbeeldingen, geoptimaliseerde laadtijd en beveiliging zijn belangrijke factoren daarin. Klinkt dat als abracadabra? Geen nood, voorafgaand en tijdens de bouw praten we je helemaal bij! Ook de hosting kunnen wij je uit handen nemen als je dat wilt.

Zelf de controle over je website

De website bouwen we in WordPress, een systeem waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarin je zelf pagina’s, tekst en foto’s kunt toevoegen. Zo heb je altijd de controle over je website. Als basis voor de site gebruiken we een template die zoekmachinevriendelijk gebouwd is, met een gebruiksvriendelijke page-builder en moderne stijlelementen. Wil je de website in de toekomst aanpassen? Dat kan. WordPress is een flexibel systeem en wij staan altijd klaar om je te helpen.

Onderhoud en beheer? Ook dat regelen wij!

Je site is opgeleverd. Laat de champagne maar knallen! Maar die mooie website moet wel probleemloos blijven draaien. Om de site up to date te houden, kun je kiezen voor een onderhoudsabonnement. Dit bestaat uit:

  1. updates van WordPress, themes en plugins, en zorgen dat de functionaliteiten op de website nog goed werken;
  2. back-ups van de database en bestanden die op een externe locatie zijn opgeslagen. En als dat nodig is, het terugzetten van back-ups;
  3. het monitoren van mogelijke aanvallen van hackers en spambots en aanpassingen om de database, files en login te beveiligen.

De Krachtfactor in webdesign

Een professionele website sluit aan bij de identiteit van jouw bedrijf, versterkt je merk en verhoogt je expertstatus. Klanten en prospects vinden snel de informatie die ze zoeken en worden overtuigd van het succes van jouw bedrijf. Daarnaast zijn onze websites SEO-proof: aantrekkelijk voor bezoekers én voor zoekmachines als Google.

Een goede website zorgt voor meer omzet als je je online-marketing hierop afstemt. Heb je ook tekstenfoto’s of video nodig? Of zijn jullie toe aan een nieuwe huisstijl? Ook dat regelen wij voor jou.