Krachtfactor

Marcel Bleekendaal

Workshop wandeling & polsstokspringen

Beschrijving workshop

Beleef de natuur van de Hollandse Waterlinie met de Polderwachter.

De polderwachter is een wandelend kunstwerk en vertelt verhalen. Hij maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. Jouw ‘beeld van de polder’ zal na de wandeling nooit meer hetzelfde zijn.

Voor wie: voor managementteams van bedrijven of overheden. Hij zorgt voor een frisse neus en een frisse blik tijdens een wandeling tussen de vergaderpunten. Marcel voorziet uw bedrijfsuitje graag van wat mooie en spannende verhalen tijdens een wandeling door de polder en op en over het fort.

We gaan richting de Maarsseveenseplassen en je krijgt verhalen over cultuur te horen. Je leert dingen die u nog niet wist, en nog leuker: hij laat je zien dat er altijd twee kanten zitten aan ‘de waarheid’. Ondertussen krijg je een spoedcursus polsstokverspringen.  

Wat: een wandeling in de Hollandse waterlinie in en rondom fort Maarsseveen en leer polsstokverspringen

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Marcel Bleekendaal

Trainer

Marcel Bleekendaal is Nederlands enige polderwachter. Een boswachter zonder bos, maar met weilanden. De polderwachter maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. Als ‘beeldend kunstenaar’ werkt hij aan de verbeelding van de polder. Niet met objecten, niet met schilderijen, maar met mooie, spannende verhalen en af en toe een indrukwekkende gebeurtenis.

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.