Krachtfactor

Klaartje Snoeren eigenaar Beleveniswerkplaats, eventmanager

Klaartje Snoeren

VR-experience

VR-bril virtual reality VR-experience workshop gamen met VR
VR-bril virtual reality VR-experience workshop gamen met VR

Beschrijving experience

Vergeet de wereld om je heen en stap in een hele andere. Bijvoorbeeld in de ISS en maak mee wat astronauten meemaken. Of ga virtueel paintballen met je collega’s. En heb je weleens gedanst met een alien of durf jij op een plank te lopen hoog boven een flat? Met VR kan alles. Nou ja, bijna alles. 

Iedereen kan het leren. De introductiegame is al een ware beleving. Je leert vliegtuigjes weggooien met je controllers, een raket laten afgaan en je gaat pingpongen. Dan heb je de techniek al snel onder de knie. Er zijn voldoende games en verhalen om je niet te vervelen.

Teambuilding

Naast de individuele spelen, is het ook geschikt voor teams. Hiervoor is er een speciale game ‘Keep talking and nobody explodes’. Je gaat samenwerken met je team en een bom onschadelijk maken.  Je hebt dan 1 VR bril in een team van 4 personen. 


Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Klaartje Snoeren eigenaar Beleveniswerkplaats, eventmanager

Klaartje Snoeren

Trainer

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.