Jouw Krachtfactor in vormgeving

Is jouw organisatie toe aan een aanpassing van het logo en een nieuwe huisstijl? Krachtfactor is je partner! Wij adviseren, ontwerpen en regelen ook je drukwerk als dat nodig is. Grafisch ontwerp van een huisstijl, brochure, jaarverslag of illustratie? Wij zorgen dat jouw bedrijf precies dát uitstraalt waar je voor staat.

Vormgeving: van idee tot dtp

Meedenken hoe je je bedrijf of product het beste in de markt zet: daar maken wij ons sterk voor. Van idee tot dtp. Wij zorgen ervoor dat je je boodschap helder en duidelijk kan communiceren. Samen denken we na over een huisstijl die past bij de missie en visie van jouw bedrijf. Zo’n huisstijl bestaat uit kleuren, een logo en een huisstijlhandboek. Heeft je bedrijf al een huisstijl, maar wil je ons inschakelen voor grafisch ontwerp van een website, brochure of jaarverslag? Dat kan natuurlijk ook! Daarnaast adviseren en begeleiden we je bij de inkoop van drukwerk. Een beursstand nodig, een vlag of gevel- en autobelettering? Ook daarvoor kun je bij Krachtfactor terecht.

Grafisch ontwerp – zo werkt dat 

Je kunt onze grafisch vormgever inschakelen op diverse momenten. Bijvoorbeeld in het voortraject van een proces. Dan gaat het vooral om sparren, advies uitbrengen, eerste schetsen maken en ontwerpen. De andere keer gaat het om ontwerp van een eenmalig product als een poster of boekje. Daarbij is creativiteit altijd leidend. Dat is het begin van ieder ontwerp. En of het nu gaat om het vertalen van jouw idee naar een creatief ontwerp, het ontwikkelen of uitwerken van een concept of de inkoop van drukwerk: het resultaat staat centraal.

De Krachtfactor in vormgeving 

Meedenken met de klant, pragmatisch zijn. Creatief oplossingen bedenken binnen budget en levertijd. En daarbij altijd uitgaan van de vraag van de opdrachtgever. Dat is onze kracht als het gaat om vormgeving.  We denken mee vanaf de eerste krabbels tot het uiteindelijke resultaat. Tijdens het hele proces heb je één contactpersoon die de vinger aan de pols houdt. Voor iedere fase zoeken we naar de juiste mensen. En heb je niet alleen ontwerp nodig, maar ook tekst, illustraties, bedrijfs- of profielfoto’s? Ook daarbij helpen we je graag!

Heb je daarnaast teksten, een andere website of een video nodig? Ook dat regelen wij voor jou. Krachtfactor is jouw partner in communicatie!