Krachtfactor

Eventmanager Klaartje Snoeren

Klaartje Snoeren

Training video maken

Programma video maken

Concept maken en script schrijven
In het eerste dagdeel gaan we vooral met de inhoud aan de slag. We gaan nadenken over het doel van je video en nog belangrijker de doelgroep. Vervolgens schrijven we samen aan een script. Hoe maak je van schrijftaal een videoscript? 

Filmen met je smartphone
We gaan we de video opnemen. Dit kan met je eigen smartphone. We werken in tweetallen waarbij de ene persoon de telefoon bedient en de andere de video presenteert. Je kunt ook je eigen video opnemen met een selfiestick. Daarna draaien we extra shots om de video op te vullen met waardevolle extra beelden. 

Editen & publiceren
Als laatste komt de montage aan bod. Welke software-programma’s bestaan er en wat zijn de mogelijkheden? Je leert je eigen video monteren op je smartsphone of laptop. En last but not least tips over hoe je het beste je video kunt publiceren op social media. 

Training video maken voor bedrijven

Wil je zelf aan de slag met video? Of wil je dat mensen in jouw organisatie zelf video’s gaan maken? Kies dan voor een dagtraining video maken. We leren je in 1 dag, het bedenken van een concept, het opnemen van een video en monteren van de video met een telefoon.

Een videoboodschap opnemen, beter presenteren op camera, nadenken over je doel en doelgroep. Dat zijn een paar onderwerpen die aan bod komen tijdens de training video maken.

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

workshop videomaken voor bedrijven, vloggen videomaken in 1 dag Beleveniswerkplaats
Eventmanager Klaartje Snoeren

Klaartje Snoeren

Trainer

Klaartje Snoeren, ruim 20 jaar ervaring met videoproductie voor onder andere Rijkswaterstaat, omgevingsdienst Utrecht, Gemeente Utrecht en Stichting Steenbreek.

Tevreden klanten

Omgevingsdienst Utrecht, ZZP Platform, Vereniging Voor Credit Management, Parkmanagement Lage Weide

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.