Jouw Krachtfactor in video

Videomarketing heeft zeer veel voordelen. Een video op je website zorgt voor langere bezoeken. En door je filmpje te delen op social media, zet je je bedrijf in de spotlights. Op deze manier maak je makkelijk contact met jouw doelgroep. En dan is er nog de vindbaarheid: websites met videocontent worden beter gevonden. Met andere woorden: video is een enorme Krachtfactor voor jouw bedrijf!

Wat wij doen

Meedenken over videoconcepten, scriptschrijven, marketingvideo’s en bedrijfsfilm produceren: we doen het allemaal. Ook kunnen we webinars, e-learnings, videopitches en instructiefilms maken voor jouw bedrijf. We zetten het even voor je op een rij:

Marketingvideo’s

Wil je een vlog, infoclips, een paar expertvideo’s? Of misschien een wekelijkse serie video’s over een bepaald thema? We denken me je mee over een format. Samen kijken we naar je doelgroep en het platform dat je gebruikt.

Communicatiefilms

Communicatie- of voorlichtingsfilms zijn termen voor alles wat je in beeld wilt overbrengen over je organisatie. Vaak is video een goede manier om je boodschap te communiceren naar je doelgroep. Dat kan van een eenvoudige videoboodschap tot een hele serie reportages.

Pitchvideo of testimonial

Een pitchvideo maakt jou en je bedrijf zichtbaar op social media en op je website. We helpen je de pitch te bedenken en voor camera te presenteren. Pitchvideo gaat vooral om het promoten van jezelf, je dienst of product. Je kunt ook denken aan een videoboodschap om bijvoorbeeld een symposium onder de aandacht te brengen.

​Animatie & motion graphics

Een animatie is een compacte manier om je boodschap helder en concreet over te laten komen. Bij instructies bijvoorbeeld, of uitleg over een ingewikkeld onderwerp. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van animatie en video in één film.

Fotografie

Heb je liever stilstaand beeld? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Wij verzorgen bedrijfsfotografie en profielfoto’s voor je website en social media, maar ook voor je jaarverslag, brochure en andere communicatie-uitingen.

De Krachtfactor in video 

In 2020 is 80 procent van alle online content video. Jouw bedrijf hoort vanzelfsprekend bij die 80%. Hoe je dat regelt en waar je moet beginnen, daarover denken we graag met je mee. We helpen je met het ontwikkelen van een strategie om video in te zetten. Van concept tot script, van opname tot definitieve video.

Heb je daarnaast teksten, een andere website of nieuwe huisstijl nodig? Ook dat regelen wij voor jou. Krachtfactor is jouw partner in communicatie!