Krachtfactor

Unieke trainingslocatie op het fort

Wil je workshops houden maar je hebt geen locatie. Fort Maarsseveen heeft meerdere ruimtes waar je jouw cursus, workshop of training kunt geven. Je hebt de hele dag het fort tot je beschikking. 

Alle ruimtes stralen de unieke fortsfeer uit. Zo kun je kiezen voor de oude remiseruimte oftewel de kanonkamer, onze theaterzaal voorzien van theaterspots en gordijnen. De twee andere ruimtes boven zijn ingericht met kunst.  Beneden is een meer informele setting met een ingerichte huiskamer. 

Alle ruimtes bieden plaats aan 8 tot 12 personen. Overal is wifi aanwezig en/of een presentatiescherm. Kortom een unieke trainingslocatie of vergaderlocatie op een authentiek fort. Je moet het een keer meegemaakt hebben. 

Wil je  meer informatie over de mogelijkheden. Stuur me gerust een mailtje: info@krachtfactor.nl

Koffie Catanambu
vergaderzaal fort maarsseveen

Catering

Jouw personeelsuitje is niet compleet zonder een goed bakje koffie, een lekkere lunch en aan het einde van de dag de dag eens doornemen met een borrelhapje en een drankje. Wij verzorgen de catering op maat of het nou een lunch is, een borrel of een diner. Het komt in orde. 

Voor meer informatie over onze cateringmogelijkheden klik op de button catering. Onze cateraar is Jeroen Verbraeken. 

vegan eiersalade fort Maarsseveen lunch Beleveniswerkplaats

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt midden in de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.