Krachtfactor

Trainingen

We bieden korte trainingen en eendaagse workshops aan gericht op persoonlijke groei van medewerkers van bedrijven en organisaties.  

Ga met je team eens een korte training mindfulness aan. Tijdens de training krijg je je basistechnieken van mindfulness geleerd. Of misschien ben je meer toe aan het zichtbaarder worden van je bedrijf. Kies dan eens voor de training bedrijfsvloggen.

Mindflness at work workshop Beleveniswerkplaats meer balans in je werk
Workshops en clinics die leren & inspireren

Vloggen voor bedrijven

1 dag

Min. 6

Wil je zelf aan de slag met video? Of wil je dat mensen in jouw organisatie zelf video’s gaan maken? Kies dan voor een dagtraining video maken. We leren je in 1 dag, het bedenken van een concept, het opnemen van een video en monteren van de video met een telefoon.

Koudetraining

4 dagdelen

Max 8

Ga de komende winter het avontuur aan en ontdek de kracht van koud water. Geniet van de natuur en ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen.

In de training leer je op een ontspannen manier het koude water te omarmen. Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt.

Mindfulness

4 dagdelen

Min. 6

Wil je jouw impact op je organisatie vergroten? Of ben je juist op zoek naar meer balans in je leven?


Heb je het gevoel dat je teveel ‘geleefd wordt’? Ontdek wat mindfulness voor jou kan doen om meer in het hier en nu te staan. Doe mee met de workshop minfulness. 

Workshop schrijven

1 dag

Min. 6

Wil je jezelf en je teamgenoten beter leren kennen én spelenderwijs je schrijfstijl verbeteren? Maak dan de Reis van de Held.

Verborgen impact

3 dagdelen

max 8

Je wilt verduurzamen met je organisatie maar je weet niet hoe je moet beginnen. 

GreenMind kijkt verder dan de co2targets. Je krijgt inzichten in je drijfveren en waar kun je impact gaan maken.