De Krachtfactor van kennisdelen

Bij Krachtfactor zijn we geen groentjes. We bundelen jarenlange kennis en ervaring. En die expertise delen we graag. Dat doen we door training en advies.

Praktijkgerichte trainingen

Bij Krachtfactor verzorgen we trainingen op maat. We trekken geen standaard cursusmateriaal uit de kast, maar kijken samen met jou waar je bedrijf behoefte aan heeft. Vaak gaat het om praktische workshops na de implementatie van iets nieuws. 

We geven je medewerkers instructies zodat ze probleemloos overweg kunnen met de nieuwe situatie. Bijvoorbeeld het plaatsen van foto’s en blogs op de nieuwe website of het gebruik van het huisstijlhandboek. Ook geven we schrijftrainingen die jouw medewerkers helder en wervend leren schrijven.

Alle trainingen verzorgen wij incompany of op onze eigen locatie aan de Computerweg 22 in Utrecht.

Vertel me meer over jullie trainingen

Eerlijk advies

Wij, binnen Krachtfactor, zijn allemaal expert op ons vakgebied. En daar profiteren we van binnen ons team. We helpen elkaar verder, denken met elkaar mee. Op die manier kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

Jij bent expert op jouw vakgebied, maar hoe breng je jouw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht? Wij adviseren je graag. Van logo tot webtekst, van contentstrategie tot website. Bij ons op kantoor staat de koffie voor je klaar! Een gesprek op jouw locatie is natuurlijk ook prima.

Neem contact met me op voor een adviesgesprek

De Krachtfactor in training en advies

Onze kracht zit ‘m in de bundeling van expertises die elkaar aanvullen. Communicatie en strategie, tekst en beeld en web: alles wat je nodig hebt voor je bedrijfscommunicatie vind je bij ons onder één dak.

Vanzelfsprekend kies je zelf voor de ondersteuning die je nodig hebt. Krachtfactor: voor bedrijfscommunicatie met resultaat!