Krachtfactor

workshop theater maken

Astrid Cattel

Workshop theater maken & zang

workshop theater maken
astridcattel3

Clinic theater maken & zang

Acteren is meer dan leuk! Wil jij nog meer stralen? Ervaar jij het spreken in het openbaar als spannend? In de workshop theater maken & zang leer je het allemaal. 

Zing je onder de douche of in de auto maar wil je ook plezier beleven door het groepsgewijs zingen met anderen? Want, ook samen zingen is meer dan leuk. Of heb je altijd al een bepaald personage willen spelen? Er is zelfs de mogelijkheid om een heuse talkshow na te bootsen.

Door middel van improvisatie oefeningen toe te passen op basis van LED (Lef, Emotie, Durf) werken we ook aan de juiste lichaamshouding voor het publiekgericht leren ‘spelen’ en zingen.

Trainer Astrid Cattel is theatermaker en neemt je mee in de wereld van theater en zang. Deze workshop is zeer geschikt als teambuildingsuitje. Je leert van elkaar en samen durf je meer aan. 

 

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Een prachtige locatie voor een workshop theater maken & zang. 

 

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.

Astrid Cattel

Trainer

De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel staat dit theaterseizoen solo op de planken. De actrice acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool in het Gooi verkocht om nu zelf het veld in te stappen. Coaching heeft zij van Karin Bloemen. In haar eerdere jaren werkte Astrid binnen marketing in het bedrijfsleven. Zij treedt ook op als dagvoorzitter. Haar ervaring is die van een publieksaantal van 2000+.