Jouw Krachtfactor in tekst en communicatie

Communicatie begint met een plan. Wat wil je melden en aan wie? En hoe zorg je dat je boodschap op de juiste manier overkomt? Met zo’n plan weet jij welke doelen er te halen zijn, wie de doelgroepen vormen en welk budget voor welke middelen wordt ingezet. Met meetbaar succes als resultaat.

Heldere teksten

Tekst nodig voor je website of speech, jaarverslag, folder, blogreeks, aanbestedingsdocument of campagne? Wij schrijven creatieve, glasheldere teksten voor online en offline publicaties. En we trainen je medewerkers bij het schrijven in duidelijke of wervende taal.

Wie ons inhuurt, ontvangt begrijpelijke teksten die meteen raken. Teksten die antwoord geven op de lezersvragen van jouw klant. Teksten voor print en online teksten als nieuwsbrieven, blogs, SEO-webteksten en persberichten bijvoorbeeld. En copy voor social media als Facebook, Twitter en LinkedIn.

Het communicatieplan

De missie en visie van je organisatie zijn bepalend voor de communicatiestrategie. Dat geldt voor de interne en externe communicatie. Wat zet je op social media en wat niet? Hoe bewaak je de huisstijl en op welke manieren communiceer je? Vraagstukken waarbij je wel wat advies kunt gebruiken. Krachtfactor is je partner bij het schrijven én naleven van het communicatieplan. We adviseren je en helpen waar nodig. We spreken af wat je zelf doet en waar wij je ondersteunen. Soms helpen we je incompany. Soms doen we dat vanuit ons eigen kantoor.

Onze aanpak

Voordat we met schrijven beginnen, willen we een paar dingen van je weten. Wat voor soort tekst heb je nodig? Een blog, een brief, een artikel? Vervolgens kijken we voor wie de tekst bedoeld is, wat je wilt bereiken met je tekst en wat je wilt uitstralen met je bedrijf.

En dan beginnen we met schrijven. De teksten schrijven we op basis van interviews, teksten die jullie aanleveren of andere bronnen.  

Zijn we klaar, dan volgt de correctieronde. Daarin kijk jij of de tekst de juiste snaar raakt en of wij jouw boodschap juist hebben verwoord. Ben je tevreden? Dan gaat de tekst online of naar de drukker.

De Krachtfactor in communicatie

Kies je voor de communicatiespecialisten en tekstschrijvers van Krachtfactor, dan haal je expertise, vrolijkheid, slagkracht en een creatieve brainwash in huis. Samen bekijken we wat de strategie is van jullie bedrijf. Daarna gaan we aan de slag. Met tekst of beeld. Of beide. 

Heb je ook foto’s, video’s of vormgeving nodig? Of kun je wel een nieuwe website gebruiken? Ook dat regelen wij voor jou.