Website voor KBBD

WordPress webdesign

Krachtfactor heeft voor KBBD een moderne, professionele website gemaakt welke aansluit bij de huisstijl. De website laat duidelijk zien welke diensten zij aanbieden.

De teksten zijn actief en zijn prettig leesbaar voor bezoekers. Ook is rekening gehouden met SEO door het gebruik van relevante zoektermen.

Korte, krachtige recensies geven een gevoel van vertrouwen en expertstatus, en bezoekers worden aangespoord contact op te nemen.

Aanpak

In een eerste sessie wordt geïnventariseerd wat de doelgroep is, welke diensten itmgr aanbied, en wat de toptaken van de website zullen zijn. Op elke pagina komt minimaal één call-to-action terug. Ook bekijken we welke uitstraling de website moet hebben.

De webteksten worden geschreven en ondertussen wordt gestart met de technische installatie. Vervolgens wordt een visueel ontwerp gemaakt welke aansluit bij de huisstijl.

Nadat de teksten en het ontwerp klaar zijn, regelen we het beeldmateriaal in overleg met itmgr en bouwen verder de website af. De website kan live!

Recensie

“Ik ben heel blij dat ik Krachtfactor heb ingeschakeld. Ze hebben gewoon veel kennis en ervaring met het ontwikkelen van websites. Ik heb het als een zeer prettig proces ervaren, waarbij stap voor stap een mooie website werd neergezet.”

Durk Boersma, KBBD

Wat