Over Krachtfactor

Video afspelen

Krachtfactor

Krachtfactor is een samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers. Je profiteert van onze jarenlange ervaring, schaalgrootte en kennis. Via één vast contactpersoon. En met één offerte en factuur. Wel zo overzichtelijk.  

Daadkracht in communicatie …

Als ondernemer houd je je het liefst bezig met dat waar je goed in bent: ondernemen. En daarbij kun je soms best een communicatie-expert gebruiken. Want of je nou tevreden bent met je klantenbestand of meer business wilt genereren, werken aan je zichtbaarheid hoort erbij. Een huisstijl en website, nieuwsbrieven, jaarverslag, blogs, video’s en socialmedia-berichten versterken je merk en naamsbekendheid. Wie van zich laat horen, wordt immers gezien.

… voor een enkele klus of structureel …

Soms gaat het om een enkele klus. Nog vaker is je vraag structureler van aard. Omdat de ontwikkelingen snel gaan in de branche, wil je geregeld kunnen terugvallen op een motiverende en professionele partij die van aanpakken weet. Wie ondersteunt jouw interne troepen eens per maand bij het versturen van de mailing en nieuwsbrief? Wie schrijft je jaarverslag, maakt corporate video’s en blogs, houdt de website up tot date? Wie zorgt voor resultaten van je e-mail marketingfunnel?

Juist. Dat zijn de mensen van Krachtfactor. Jouw externe communicatieafdeling in Utrecht. 

… Krachtfactor steekt de handen uit de mouwen!

Wij denken met je mee over je zichtbaarheid. En het blijft niet bij meedenken en adviseren: we stropen de mouwen op en gaan voortvarend voor je aan het werk. We zijn echte aanpakkers. Tijdens de klus praten we je regelmatig bij. We ondersteunen waar nodig en zijn eerlijk en transparant over jouw investering. Flexibel, creatief en daadkrachtig. Zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf.

Waarom Krachtfactor?

ons team