Krachtfactor

Over mij

Ik ben Klaartje Snoeren. Ik ben communicatieadviseur energietransitie & verduurzamen en ik organiseer projecten rondom deze thema’s.

De afgelopen jaren heb ik meegeholpen aan diverse informatieavonden over het verduurzamen van huizen. En onlangs hebben we een videoserie gemaakt over energie besparen. En luister hieronder eens naar mijn podcast over de energietransitie & verduurzamen in de regio Stichtse Vecht. 

Verder geef ik workshops klimaatgesprekken. In zes sessies leer je alles over je handafdruk vergroten en je voetafdruk verkleinen. De inspiratiesessie en workshops voor bedrijven zijn hierop gebaseerd. 

Vragen? Neem contact met me op

Klaartje Snoeren eigenaar Beleveniswerkplaats, eventmanager

Postcast Energiestroom

Podcast waarbij  ik in gesprek gaan inwoners en betrokkenen in de regio over de
energietransitie & verduurzamen in Stichtse Vecht. Hoe staat het ermee? Wie
zijn voorlopers of wie is er juist niet mee bezig? Dat doen we aan de oever van de Vecht vanuit het brugwachtershuisje in
Maarssen.

Deze podcast maak ik samen met RTV Stichtse Vecht en we gaan het hebben over circulaire economie, zonnevelden, isoleren geld verdienen aan energie, gedragsverandering, het W woord wind, lokaal voedsel en noem maar op. Kortom genoeg te bespreken, luister jij binnenkort ook mee? Tot gauw!