Krachtfactor

Over mij

Ik ben Klaartje Snoeren. Ik verzorg jouw workshop of event geheel naar jouw wensen. Ik woon en werk in de gemeente Stichtse Vecht. Ik wil deze prachtige omgeving laten zien aan anderen. Alles lokaal en met actieve en speelse activiteiten in de buitenlucht en met aandacht voor elkaar. Maak het mee en laat je inspireren.

Naast het organiseren van events & workshops heb ik nog een bedrijf in videoproducties: De Verbeelders. Ik geef ook de training videomakenVR-experience en klimaatimpact

Lokaal & planet proof 

We werken met allemaal ondernemers die uit de regio Stichtse Vecht komen. Of het nu gaat om je lunch of je workshop. Zo hopen we onze footprint zo laag mogelijk te houden. On the way tot planet proof. Doe jezelf een workshop kado in plaats van spullen en beleef meer. 

Naast workshophost ben ik ook adviseur voor particulieren en bedrijven die hun huis en pand willen verduurzamen en/of zelf duurzamer willen leven. Zo help ik de Stichting Duurzame Vecht met het informeren en enthousiasmeren van de bewoners van de gemeente om hun huizen te verduurzamen.  

Workshop klimaatimpact

Als duurzaamheidsadviseur geef ik workshops aan bedrijven die hun voetafdruk willen verkleinen en hun handafdruk vergroten. 

Klik op de button als je meer wilt weten over deze workshop. 

Vragen? Neem contact met me op

Klaartje Snoeren eigenaar Beleveniswerkplaats, eventmanager