Krachtfactor

Martine Kruiswijk mindfulness trainer Beleveniswerkplaats

Martine Kruiswijk

Mindfulness

Mindflness at work workshop Beleveniswerkplaats meer balans in je werk
Martine Kruiswijk mindfulness trainer Beleveniswerkplaats
Fort maarsseveen Beleveniswerkplaats voorkant Hollandse waterlinie regio Utrecht

Beschrijving workshop

Wil je jouw impact op je organisatie vergroten? Of ben je juist op zoek naar meer balans in je leven? Heb je het gevoel dat je teveel ‘geleefd wordt’?

Ontdek wat mindfulness voor jou kan doen om meer in het hier en nu te staan. Ga aan de slag met je mentale welzijn.

In een workshop van een dag of in een drieluik maak je kennis met de basistechnieken van mindfulness. Je krijgt concrete en compacte handvaten die je meteen kunt gebruiken in je werk en dagelijks leven.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

– het trainen en richten van je aandacht
– hoe verhoud je je tot gedachten
– body-mind connectie
– minder op de automatische piloot
– omgaan met lastige situaties

Mindfulness is een aandachtstraining en betekent het bewust aandacht geven aan het hier en nu, zonder erover de oordelen.

Je leert onder andere negatieve gedachten te beschouwen als gebeurtenissen die er gewoon zijn.  Zo kun je er meer afstand van nemen en uiteindelijk een betere balans vinden in je werk en in je persoonlijke leven.

Team

Je gaat samen met je team aan de slag met diverse oefeningen om je aandacht te leren trainen. Zowel technieken uit de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) als cognitieve gedragsthereapie worden hierbij gebruikt. Denk aan zitten met aandacht en bewust bewegen. Het resultaat is dat je dat je meer balans vindt en dat je als team dichterbij elkaar komt.

Waarom als team?

Teams die het gezamenlijk doen, zijn effectiever, creatiever en ervaren meer veiligheid en support bij elkaar, blijkt uit diverse studies. 

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Martine Kruiswijk mindfulness trainer Beleveniswerkplaats

Martine Kruiswijk

Trainer

Martine Kruiswijk is 2019 is gecertificeerd mindfulness trainer en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (categorie 1).

Martine kwam als manager bij Vrumona in aanraking met mindfulness technieken. Ze was meteen gegrepen want het had en heeft een groot effect op haar mentale welzijn.  Sinds 2010 verdiept ze zich in mindfulness-technieken en helpt sindsdien anderen in bedrijven en organisaties. 

 

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.