Krachtfactor

Vincent Feith

Winterdippen

Koudetraining ofwel winterdippen in Utrecht
Koudetraining: kom in balans. Winterdippen ademhalingstechnieken, ontdek kracht van koud water
Ondergaande zon tijdens mindfulnesstraining

Clinic koudetraining ofwel winterdippen in koud water

Ga de komende winter het avontuur aan en ontdek de kracht van koud water. Geniet van de natuur en ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen. Doe mee met de clinic koudetraining ofwel winterdippen

In de training leer je op een ontspannen manier het koude water te omarmen. Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt.

Maarsseveense plassen
We starten gezamenlijk op het fort waarbij je uitleg krijgt over ademhalingstechnieken. 
Om op te warmen lopen we door de prachtige natuur van de Molenpolder naar de Maarsseveense Plassen. Daar begint het echte werk: winterdippen.

Winterdippen
We gaan daar op een veilige en verantwoorde manier dippen in het koude water. Het beheersen van de ademhaling en de beoefening van ademtechnieken speelt hierbij een centrale rol.

Vincent zorgt ervoor dat dit op een veilige en ontspannen manier gebeurt. In een sfeer waarin deelnemers elkaar motiveren en enthousiasmeren om op een prettige manier het koude water te trotseren. 

Beginners

De trainingen en workshops zijn geschikt voor beginnende avonturiers en voor deelnemers die willen ontdekken of koud water en ademtechnieken kunnen bijdragen aan het versterken van de gezondheid. 

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Koudetraining ofwel winterdippen in Utrecht met Vincent Feith

Vincent Feith

Trainer winterdippen

Een aantal jaren geleden is mijn ontdekkingstocht met het koude water begonnen. Ik startte thuis met koud afdouchen en ik ging al snel met vrienden de duinen in om het natuurwater te trotseren.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf via trainingen en workshops opgeleid tot koudetrainer. Daarnaast ben ik gediplomeerd NLP-coach en mindfulnesstrainer. Ik geniet ervan om mensen te begeleiden bij het bereiken van hun doelen, ook in het koude water. 

Het mooiste aan de trainingen vind ik de positieve groepsvibe waarin deelnemers elkaar motiveren en enthousiasmeren.

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.