Jouw Krachtfactor in ICT

ICT moet werken. Altijd en op elke locatie. Bij Krachtfactor zorgen we daarvoor. Wij inventariseren jouw vraagstuk en denken met je mee over een praktisch uitvoerbare oplossing binnen het beschikbare budget. Voor o.a. systeembeheer, back-ups, server- en werkplekbeveiliging en wifi is Krachtfactor jouw stabiele partner!

ICT die werkt. Veilig, betrouwbaar en transparant

Iedere werkdag begint met ICT. Als je computer niet opstart zijn je medewerkers nergens. En zijn je gegevens niet opgeslagen, is al je werk van de vorige dag voor niets geweest. Wij zorgen dat je organisatie probleemloos kan doen waar jullie expertise ligt. Dan doen wij intussen de rest. Want het enige wat jij wilt, is dat de ICT binnen jouw organisatie doet wat het moet doen. Wij zorgen daarvoor.

Onze ICT-diensten op een rij

Systeembeheer

Alle apparatuur wordt door ons beheerd voor een vast bedrag per maand. ‘Managed services’ noemen we dit. Of het nu gaat om een server, switch of telefoon: je weet altijd waar je aan toe bent.

Server- en werkplekbeveiliging

Virussen, ransomware, spyware, hacks: steeds meer bedrijven krijgen helaas te maken met cybercriminaliteit. Wij bieden je de best mogelijke beveiliging. Altijd up to date en als het even kan dubbel uitgevoerd (in ICT-taal: redundant). Voor je servers én je werkplekken.

Cloud

De meeste bedrijven werken inmiddels in de cloud. Logisch: je gegevens zijn op die manier veilig, toegankelijk en apparaatonafhankelijk. Wij bieden volledige online-werkplekken, maar uiteraard ook Microsoft Office 365 of Google Suite.

Ondersteunende webdiensten

Voor je website, online toepassing, klantportaal of webshop wil je de zekerheid van een veilige 24-uurs bereikbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen als webservers, de beveiliging ervan, SSL-certificaten en versleuteling van data.

Back-up

Ook al slaat de bliksem in of verwijdert een stagiair per ongeluk belangrijke gegevens: de data van je organisatie mag niet verloren gaan. Wij hebben oplossingen voor werkstations en servers. Zowel lokale opslag als in de cloud. Zo zijn je bestanden altijd veilig!

ICT-advies

Wat heeft je bedrijf nodig op ICT-gebied? Om je heen hoor je mensen schermen met termen als cloud en virtualisatie, maar is dat ook iets voor jouw bedrijf? Wij adviseren je graag. We hebben ruime ervaring met kleine en middelgrote ICT-projecten en met doorvoeren van veranderingen.

VoIP

Heb je meerdere telefoontoestellen binnen je bedrijf? Dan kunnen wij gigantische besparingen realiseren. Investeren in een nieuwe telefooncentrale is duur en niet meer van deze tijd. Wij verzorgen telefonie-oplossingen op basis van de laatste technieken en tegen scherpe prijzen. Van 1 tot 1000 telefoons!

Wifi

Je medewerkers werken via wifi, maar bied je ook je gasten een wifi-netwerk? Wij verzorgen professionele wifi-netwerken perfect voor het MKB, met de mogelijkheid om wifi-tickets uit te geven. We stellen snelheidslimieten in om de bandbreedte goed te kunnen beheren en bieden de mogelijkheid om op gebruikersniveau de verbinding te kunnen beheren.

MDM: Mobiel apparaatbeheer

Bedrijven werken steeds vaker met bijvoorbeeld iPads. Al deze apparaten wil je kunnen monitoren, updaten en voorzien van de laatste gegevens. Dit regelen wij voor je via MDM (Mobile Device Management).

De Krachtfactor in ICT

Wij geven praktisch ICT-advies. In heldere taal. Jouw vraag staat daarbij centraal. Na een inventarisatie geven we advies voor een praktisch uitvoerbare oplossing. Want het enige wat jij wilt, is dat de ICT binnen jouw organisatie doet wat het moet doen. Natuurlijk zijn we na implementatie ook de helpdesk binnen jouw organisatie. En heb je naast ICT-advies een nieuwe website nodig, of wil je een handleiding voor je medewerkers in klare taal? Het Krachtfactor-team staat voor je klaar!