Krachtfactor

Hoe werkt het?

Mix & Match

We hebben de hele dag het fort tot je beschikking. Je kunt ervoor kiezen om eerst je zakelijke meeting of heisessie te houden in de ochtend. Je kunt dan terecht in een van onze 4  vergaderzalen.  Alle ruimtes stralen de unieke fortsfeer uit. 

Zo kun je kiezen voor de oude remiseruimte oftewel de kanonkamer, onze theaterzaal voorzien van theaterspots en gordijnen. De twee andere ruimtes boven zijn ingericht met kunst.  Alle ruimtes bieden plaats aan 8 tot 12 personen. 

Overal is wifi aanwezig en/of een presentatiescherm. 

fortkanonkamer

Ben je klaar met je zakelijke meeting en heb je een lekkere lunch gehad,  kies dan in de middag voor een van onze workshops of clinics. De meeste workshops duren maximaal 2 uur. Sommige workshops kunnen ook de hele dag gegeven worden. 

En sluit jouw teambuildingdag af met een heerlijke borrel.

Kosten

We maken in offerte op maat helemaal naar de wensen van jouw bedrijf of organisatie.

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Eventmanager Klaartje Snoeren

Klaartje Snoeren

Host

Klaartje Snoeren, ik regel uw uitje van begin tot eind. Geef aan wat uw wensen zijn en ik zorg ervoor dat uw medewerkers een heerlijke onbezorgde dag hebben, iets nieuws geleerd hebben en naar huis gaan met nieuwe ervaringen en herinneringen. 

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.