Krachtfactor

Martine Kruiswijk mindfulness trainer Beleveniswerkplaats

Martine Kruiswijk

Workshop verborgen impact

workshop greenmind, verduurzamen van je bedrijf, impact op het klimaat, energietransitie verborgen impact
Martine Kruiswijk mindfulness trainer Beleveniswerkplaats

Beschrijving workshop

Je wilt verduurzamen met je organisatie maar je weet niet hoe je moet beginnen. GreenMind kijkt verder dan de CO2-targets die gehaald moeten worden. Je krijgt inzichten in je drijfveren en waar kun je impact gaan maken. 

De training is vooral gericht op het vergroten van het bewustzijn van klimaatverandering. We gaan een verkenning doen en kijken naar de persoonlijke motivatie van mensen. Hoe sta jij in de energiestransitie? 

We maken een plan wat het beste aansluit bij de organisatie en medewerkers. Hoe kunnen jullie samen als organisatie een positieve impact maken op de klimaatverandering.

We gebruiken hiervoor technieken uit de mindfulness en psychologie. En we spelen het spel van de verborgen impact. Weet jij bijvoorbeeld wat de grootste verborgen uitstoot van broeikasgassen is?

Juist ja: het kopen van spullen.  

Door het spel te spelen kom je tot inzichten waar de grootste verborgen impact zit. 
Kortom na deze training heeft jouw team inzichten gekregen en de juiste mindset richting planetproof. 

Reviews

Hier kan een review tekst

4.7
4.7/5

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar.

Martine Kruiswijk mindfulness trainer Beleveniswerkplaats

Martine Kruiswijk

Trainer

Martine Kruiswijk is sustainability manager bij Vrumona, een frisdrank leverancier en heeft zich bezig gehouden met de ontwikkeling van duurzaam verpakkingsmateriaal voor frisdranken. Daarnaast is Martine gecertificeerd mindfulness leraar. 

 

Laat je zintuigen de vrije loop op het authentieke erfgoed

Onze trainingslocatie is een bijzonder uniek plekje namelijk: Unesco Werelderfgoed. Fort Maarsseveen ligt middenin de Hollandse Waterlinie en is een prachtige stukje groen in de regio Utrecht. Onze cateraar met passie voor het mediterrane leven verzorgt je lunch, borrel bbq of buffet met alles erop en eraan.