Krachtfactor

Lunch, borrel, diner

Jouw personeelsuitje is niet compleet zonder een goed bakje koffie, een lekkere lunch en aan het einde van de dag de dag eens doornemen met een borrelhapje en een drankje. Wij verzorgen de catering op maat of het nou een lunch is, een borrel of een diner. Het komt in orde. 

Onze cateraar verzorgt lunches met broodjes, salades en een sapje. Tussendoor serveren we heerlijke koffie en thee uit onze koffiebar met een koekje erbij. Voor de borrel kun je kiezen uit de vertrouwde bitterballen of kies eens een gezonde variant met komkommerhapjes.

Intoleranties? Geef het door en we houden er rekening mee. Wilt u iets specifieks? In overleg is veel mogelijk. Onze cateraar is Jeroen Verbraeken van https://pop-up-paella.nl/

Lunch, borrel, diner, paella Jeroen verbraeken, cateirng fort maarseveen Beleveniswerkplaats

Lunch

We verzorgen een vegetarische lunch met een heerlijk soepje van het seizoen een broodje eiersalade (vegan), of iets anders lekkers op brood en iets zoetigs.  Inclusief water of thee/koffie. 

Vanaf € 10 euro incl. btw p.p.

Koffie en thee staan voor u klaar

Lunch uitgebreid

We kunnen een lekkere lunch verzorgen met soep, drie soorten brood met onder andere Libanees platbrood, een salade en een drankje. Uiteraard ook vegetarisch. Intoleranties? Geef het door en we houden er rekening mee. 

Vanaf € 18.50 euro incl. btw p.p.

Meditterane lunch of diner

We houden van mediterrane sferen. Aan de lange tafels onder de bomen is het goed toeven met jouw bordje paella of bbq. 

Zie je paella niet zitten. Geen probleem. We kunnen ook een bbq verzorgen met heerlijke salades en pastel de nata als toetje. 

Vanaf € 27.50 euro incl. btw p.p.

Borrel

Aan het einde van de dag even heerlijk bijkomen op een van de loungekussens voor het fort. Onze cateraar verzorgt jouw borrel met mediterrane hapjes en drankjes. 

Liever gewoon bier en (vega)bitterballen? Uiteraard zijn deze ook gewoon de bestellen op het fort.

Vanaf € 16.50 euro incl. btw p.p.